ANESI Beauté

Het gelaatsmerk voor zichtbare huidverbetering en ontspanning!

Anesi betekent "je comfortabel voelen" in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde biotechnische formules voor een uniek en ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid.

De Anesi producten zijn niet enkel voor vrouwen, ook mannen zullen hier baat bij vinden.

Kwaliteit en innovatie

Anesi is een Spaans merk at al meer dan 30 jaar huidverzorgingsproducten ontwikkelt. Innovatie, kwaliteit en vertrouwen staan hoog in het vaandel. Alle formules worden ontwikkeld in het eigen laboratorium door middel van de modernste technieken. Ervaar zelf hoe de producten je huid verbeteren.

De kernwaarden van Anesi

Aangezien de kwaliteit het belangrijkste is voor Anesi, omschrijven zij zichzelf met de volgende kernwaarden:

  • Vertrouwen: Anesi heeft jarenlange ervaring in de wereldwijde cosmetische industrie. Het merk heeft certificaten ontvangen omdat ze zelfs voldoen aan de strengste internationale kwaliteitsstandaarden. Ze zijn zelfs één van de eerste Spaanse fabrikanten die dit bereikt hebben.
  • Innovatie: Door middel van de meest geavanceerde technieken worden de producten voorzien van een hoog percentage actieve ingrediënten. Alle producten dringen tot diep in de huid, waardoor ze zorgen voor een direct zichtbaar effect. Voor alle huidproblemen zijn er behandelingen ontwikkeld. Tevens ontwikkelt Anesi exclusieve werkmethoden en massageprotocollen.
  • Voordelen: De producten zijn geschikt voor alle huidtypen en kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

Anesi verzorgingsproducten voor elk huidtype en huidprobleem

Voor alle huidtypen en huidproblemen heeft ANESI een productlijn opgesteld. Hieronder wat uitleg over de 3 basislijnen.

  • Aqua Vital: Dit is de fundering van het volledige ANESI-gamma, een onmisbare basis om alle huidtypes te kunnen behandelen. De intense hydratatie op drie dimensies zorgt ervoor dat het opnamevermogen van de cellen vergroot wordt en de diepere huidlagen ook worden bereikt voor een gezonde en ontvankelijke huid. De Aqua Vital-producten hebben niet alleen een hydraterende werking maar ook een ontgiftende werking. De bloedcirculatie wordt verbeterd en gifstoffen worden doeltreffend afgevoerd. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd waardoor vorming van rimpels voorkomen wordt. De huid herwint dag na dag haar soepelheid en elasticiteit.
  • Harmonie: Een gevoelige huid heeft milde verzorging en extra bescherming nodig. Het evenwicht van de huid kan door allerlei factoren aangetast zijn, zoals stress, vermoeidheid, koude en wind,... of je kan een gevoelige huid hebben. Speciaal voor dit huidtype heeft Anesi de lijn Harmonie samengesteld. De producten bevatten diverse kalmerende en herstellende plantaardige ingrediënten, zoals aloë vera, kamille en abrikozenolie.
  • Dermo Contrôle: Deze lijn werd speciaal samengesteld voor het verzorgen van de vette en de gemengde huid. Ten gevolge van overproductie van de talgklieren kan het gelaat een glimmende onverzorgde uitstraling hebben. Een vette, glimmende huid heeft behoefte aan producten die de talgproductie controleren en reguleren, zonder de huid uit te drogen.

Deze basislijnen worden nog aangevuld met een vijftal specifieke lijnen:

  • Cellular 3: Een revolutionaire anti-age behandeling die de drie bewezen oorzaken van huidveroudering bestrijdt met een zichtbare vermindering van de volgende symptomen: rimpels, vale huid, pigmentvlekken, oneven textuur, gevoeligheid,... . De behandeling bevordert de celvernieuwing, lift de gezichtscontouren, verheldert pigmentvlekken, vult fijne rimpels op en normaliseert verwijde poriën. (vanaf 40 jaar)
  • Luminosity: Hyperpigmentatie ontstaat bij overproductie van melanine, het pigment dat onze huid haar natuurlijke kleur geeft. Dit uit zich in donkere huidplekken, meestal onschuldig maar wel moeilijk te verbergen. Deze nieuwe gelaatslijn helpt om hyperpigmentatie te corrigeren en te voorkomen. De formule bevat actieve ingrediënten die de ongelijke productie van melanine remmen en de huid een egale, heldere teint bezorgen.
  • Man Secret: Een heerlijke verfrissende anti-age serum en aftershave in één. Bevat het exclusieve meteorietextract die de eerste tekenen van huidveroudering bestrijdt. biedt verkoeling, verfrissing en hydratatie na het scheren of het douchen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. (Vanaf 25 jaar)

Anesi heeft uiteraard ook een specifieke lijn voor de oog en lipcontouren: 

  • Expression Care & Infini Jeunesse: Eén van de meest broze zones van het gelaat is deze van de oogcontouren. Deze zone reageert snel en hevig op de minste aanval van bijvoorbeeld vermoeidheid, zon of wind. Gevolg daarvan zijn: rimpels, blauwe kringen en wallen. Anesi beschikt over een zachte oogcontourbehandeling om opnieuw een stralende oogopslag te krijgen.