Cursus Shantala Babymassage

Ik heb bewust gekozen om de shantala babymassage aan te bieden. Deze massage is afkomstig uit India, daar is het masseren van baby's een dagelijks ritueel. Het is een ritmische massage die erop gericht is met aandacht en respect bij je kind te zijn. Baby's worden er rustiger van en slapen beter. Het gevoel van geborgenheid verbetert, waardoor de baby zich beter zal ontwikkelen op cognitief en emotioneel vlak.

Ik bied de cursus babymassage individueel aan, omdat ik het persoonlijk contact heel belangrijk vind. Ook de omgeving waarin de babymassage aangeleerd wordt moet uitnodigend en rustig zijn. 

Het maakt het uiteraard ook gemakkelijker om het slaap-waak-eetritme van de baby te volgen. Zo kunnen mama (papa mag natuurlijk ook meekomen) en kind meer genieten en ontspannen, want het moet vooral ook leuk zijn.

Wat mag je verwachten van een sessie Shantala babymassage?

Ik leer je in stapjes hoe je je baby'tje op een ontspannen manier kan masseren. Ik toon het voor op een pop, zodat jij zelf je baby kan masseren, waar nodig is stuur ik bij. Je leert de techniek en krijgt een heleboel handige tips. Na de massage mag je baby in de Tummy Tub als afsluiter. De meeste baby's vinden dit zalig. 

De cursus Shantala babymassage wordt gegeven in een les anderhalf uur. Na de sessie krijg je alles mee op papier naar huis.

Prijs

Cursus Shantala Babymassage: 90 min - 65 euro

Reserveer uw behandeling