Aura & Chakra Healing

Wat is een aura & chakra healing?

Ons lichaam bestaat uit meer dan alleen maar een fysiek lichaam. We hebben ook allemaal een energieveld rondom ons lichaam, een aura.

Een aura is opgebouwd uit 7 hoofdchakra's. Chakra's zijn de energiecentra van ons fysiek lichaam. Ze staan in verbinding met onze wervelkolom en elke chakra staat ook in contact met onze organen, spieren, zenuwpunten, klieren,... .

De toestand van ons energetisch lichaam bepaald ons hele zijn. Onze fysieke gezondheid en emoties, hoe wij ons voelen en hoe we in het leven staan. Door invloeden van buitenaf kunnen we uit balans raken, met als gevolg disharmonie en uiteindelijke ziekte. Het is van het allergrootste belang dat we in balans zijn met ons zelf.

Met een healing is het de bedoeling om de chakra's te reinigen en terug in balans te brengen.

Waarom zou je een aura & chakra healing overwegen?

Een healing of energetische behandeling kan ingezet worden bij elke vorm van disbalans, zowel lichamelijk als geestelijk. Op een uiterst zachte, integere manier kan healing jou helpen om fysiek en emotionele blokkades op te lossen. Je hoeft je enkel open te stellen voor de belevenis en kijken welke invloed het op jou heeft.

Hoe verloopt een aura & chakra healing?

De eerste sessie nemen we vooral even de tijd voor een korte kennismaking en bespreken we wat je verwachtingen zijn.

Daarna mag je plaatsnemen op de healingtafel. Een healing kan op verschillende manier verlopen, via aanrakingen of magnetisering.

Ik werk als kanaal en stem mijn energieveld af op het jouwe terwijl ik mijn handen plaats op je chakra's en de energie laat stromen. Hierdoor kan een verwerkingsproces op gang gezet worden, waardoor je onverwerkte emoties en pijnen betere kunt plaatsen en verwerken. Op die manier bekom je een beter inzicht in je leven en komt je lichaam terug in balans. Dit kan jouw levenskwaliteit aanzienlijk verbeteren.

Na de healing kan er nog even nagepraat worden over jouw ervaringen en eventueel wat tips en oefeningen besproken worden.

Resultaten van een aura & chakra healing

  • Ontspanning en rust
  • Verzacht pijn
  • Versnelt en ondersteunt genezingsprocessen
  • Brengt energie en evenwicht
  • Rust in je hoofd waardoor je beter je problemen kan aanpakken

Behandelingsduur

Sommige mensen voelen zich al helemaal goed met 1 enkele sessie, maar bij de meeste mensen duurt het toch wat langer. Het duur meestal een sessie of 3, omdat dan zeker alle blokkades zijn aangepakt.

Er moet zeker rekening gehouden worden met een wachttijd van 2 weken tussen de sessies.

Aura en chakra healing kan ook preventief gedaan worden om de 3, 4 of 6 maanden.

Tips en advies

  • Enkel de schoenen worden uitgedaan
  • Draag comfortabele kledij
  • Na de behandeling is het aan te raden om veel water te drinken, dit verhoogt de werking van de healing.

Prijs

Aura & Chakra Healing: 60 min - 65 euro

Reserveer uw behandeling