Zwangerschapsarrangement

Bij Pura Navita wordt er speciale aandacht besteedt aan zwangere vrouwen. Ik weet uit eigen ervaring als mama van 4 kinderen hoe bijzonder het is om zwanger te zijn.

Een zwangerschapsmassage kan helpen om je te ontspannen en je lichaam in vorm te houden. Tijdens je zwangerschap wordt je lichaam extra zwaar belast. Verschillende lichaamsdelen staan onder spanning en voelen verhoogde druk. Hoe verder de zwangerschap vordert, hoe zwaarder je lichaam het te verduren krijgt. Voldoende aandacht voor je lichaam is dus absoluut noodzakelijk! Een massage is hiervoor het ideale middel.

Door een aangepaste zwangerschapsmassage worden de spanningen in je lichaam een beetje verlicht. Dit geeft een enorm weldadig gevoel van rust en een ware ontspanning van de spieren. Er wordt speciale aandacht besteedt aan gezwollen voeten en benen, maar ook aan bepaalde pijnpunten zoals de nek en rug.

Tegelijk geeft de massage je ook extra energie. Na onze behandeling loop je terug op veertjes en kan je er weer tegenaan. Je lichaam is weer volledig in conditie om zijn zware taak verder te zetten.

Het zwangerschapsarrangement is dan ook heel zorgvuldig samengesteld, zodat je als zwangere vrouw van top tot teen verwend wordt.

Wat mag je verwachten?

  • Voetbad met Lavendel & Melisse - Bio voetscrub
  • Een aangepaste zwangerschapsmassage waarbij het hele lichaam wordt verwend
  • Gelaatsverzorging Anesi (aangepast aan jouw huidtype)
  • Drankje naar keuze + versnapering

Eventueel bij te boeken: Belly Treatment

Bij deze behandeling krijg je een extra behandeling van de buik er bovenop. Hierbij gebruiken we eerst een milde scrub, gevolgd door een olie + belly mask. Afsluiten doen we met een Belly Balm.

Deze behandeling raad ik aan vanaf het einde van het 2de trimester. 

Prijs

  • Zwangerschapsarrangement: 150 min - 125 euro
  • Zwangerschapsarrangement + Belly Treatment: 170 min - 150 euro

Reserveer uw arrangement