Zwangerschapsmassage

Prénataal

Bij Pura Navita wordt er speciale aandacht besteedt aan zwangere vrouwen. Ik weet uit eigen ervaring als mama van 4 kinderen hoe bijzonder het is om zwanger te zijn.

Een zwangerschapsmassage kan helpen om je te ontspannen en je lichaam in vorm te hebben. Tijdens je zwangerschap wordt je lichaam extra zwaar belast. Verschillende lichaamsdelen staan onder spanning en voelen verhoogde druk. Hoe verder de zwangerschap vordert, hoe zwaarder je lichaam het dus te verduren krijgt. Voldoende aandacht voor je lichaam is dus absoluut noodzakelijk! Een massage is hiervoor het ideale middel.

Door een aangepaste zwangerschapsmassage worden de spanningen in het lichaam een beetje verlicht. Dit geeft een enorm weldadig gevoel van rust en een ware ontspanning van de spieren. Er wordt speciale aandacht besteedt aan gezwollen voeten en benen, maar ook aan bepaalde pijnpunten zoals de nek en de rug.

Tegelijk geeft de massage je ook extra energie. Na onze behandeling loop je terug op veertjes en kan je er weer tegenaan. Je lichaam is weer volledig in conditie om zijn zware taak verder te zetten.

(Zie ook bij arrangementen / Zwangerschapsarrangement)

Eventueel bij te boeken: Belly Treatment

Bij deze behandeling krijg je een extra behandeling van de buik er bovenop. Hierbij gebruiken we eerst een milde scrub, gevolgd door een olie + belly mask. Afsluiten doen we met een Belly Balm.

Deze behandeling raad ik aan vanaf het einde van het 2de trimester. 

Prijs

  • Zwangerschapsmassage: 60 min - 70 euro
  • Zwangerschapsmassage + belly treatment: 80 min - 95 euro


Reserveer uw behandeling