Anti-Stress Massage Rug, Nek & Schouders

Een massage van rug, nek en schouders is een heerlijke belevenis. De anti-stress massage duurt een half uur. Door middel van zachte en hardere massagetechnieken kom je helemaal tot rust en worden er ook blokkades aangepakt.

Effecten van de anti-stress massage

Door een verkeerde houding, stress, oververmoeidheid hebben veel mensen last van stramme spieren of pijn in de nek, schouders en rug.

De anti-stress massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de stress verminderen, doordat weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen. Maar brengt vooral ook rust en ontspanning.

Stress en spanning vloeien weg...

Een anti-stress massage is aangewezen bij:

  • Deze massage helpt bij moeheid, stress en een gespannen gevoel.
  • Hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van spanningen in de schouders en nek kunnen met deze massage verholpen worden.

Wat mag je verwachten van een anti-stress massage?

Bij een eerste onderzoek maak ik altijd even tijd voor een kort gesprek. Ik vraag naar je medische achtergrondinformatie en wat je verwachtingen zijn. Op die manier bereiden we ons voor op een ontspannende massage.

De massage vindt plaats in een aangename, ontspannende omgeving met gedempt licht en rustgevende achtergrondmuziek. U ligt volledig ontspannen op een massagetafel, waar u ten volle kan genieten van de massage.

Met een zorgvuldig uitgekozen massageolie masseer ik je rug, nek, en schouders. Ik gebruik daarbij technieken uit de ontspanningsmassage. Zo kom je helemaal tot rust.

Na de behandeling laat ik u nog eventjes bijkomen, nagenieten,...

Tips & advies

  • Bij een massage moet de kledij uit - het ondergoed mag aangehouden worden. Daarom graag gemakkelijke kledij.
  • U kan zich uitkleden in alle discretie in de daarvoor voorziene ruimte.
  • Het is aangeraden om veel water te drinken na de massage, dit bevordert het afvoeren van afvalstoffen.
  • Kan in combinatie met de infraroodcabine. ( 15 min - 15 euro)

Prijs

Anti-Stress Massage Rug, Nek & Schouders: 30 min - 35 euro

Reserveer uw behandling