Gelaatsverzorging - Aqua Vital

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Verder uitleg over Anesi vindt je terug onder het tabblad producten.

Aqua Vital: hydratatie, dieptereiniging & detox

Intensieve hydratatie voor alle huidtypes en leeftijden, zeker voor de vochtarme huidtypes. De ultieme dorstlesser voor de huid, om deze in optimale conditie te houden.

Wat mag je verwachten?

Bij een eerste kennismaking wordt er een huidanalyse en intakegesprek gedaan, zodat de gelaatsbehandelingen en het advies op maat is van jouw huidtype en wensen.

We beginnen met een reiniging en dieptereiniging, gevolgd door een enzymatische peeling om ervoor te zorgen dat je huid helemaal zuiver is. Daarna brengen we het serum aan, gevolgd door een zalige gelaatsmassage. Na de massage volgt het masker in combinatie met een ampul. Dit wordt aangebracht met een waaierpenseel, wat heel aangenaam is voor de huid. Tenslotte breng ik nog een dag/nachtcrème aan.

Je huid voelt zijdezacht en zuiver aan. Je straalt en voelt je als herboren.

Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee en de producten voor de thuisverzorging zijn ook verkrijgbaar bij Pura Navita.

Prijs

  • Gelaatsverzorging - Aqua Vital: 60 min - 65 euro
  • Huidanalyse: 10 euro

Reserveer uw behandeling