Gelaatsverzorging - Cellular 3

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Verder uitleg over Anesi vindt je terug onder het tabblad producten.


Lab Institute Cellular 3 - De ultieme anti-age verzorging (vanaf 40 jaar)

Dit is de ultieme anti-age verzorging gebaseerd op de drie bewezen oorzaken van huidveroudering. De behandeling bevordert de celvernieuwing, lift de gezichtscontouren, verheldert pigmentvlekken, vult fijne rimpels op en normaliseert verwijde poriën. Onmiddellijk en langdurig zichtbaar resultaat vanaf de eerste behandeling.

Wat mag je verwachten?

Bij een eerste kennismaking wordt er een huidanalyse en intakegesprek gedaan, zodat de gelaatsbehandelingen en het advies op maat is van jouw huidtype en wensen.

We beginnen met een reiniging en dieptereinigingen, gevolgd door een intensieve enzymatische peeling om ervoor te zorgen dat je huid helemaal zuiver is. Daarna brengen we de Cellular 3 Concentrate aan met een waaierpenseel, gevolgd door een zalige gelaatsmassage. Na de massage volgt het Cellular 3 Mask. Dit wordt eveneens aangebracht met een waaierpenseel. Daarna breng ik nog het krachtige anti-age booster aan. En tenslotte brengen we nog de aangepaste dag/nachtcrème (Cellular 3 Renewal Cream) aan.

Na deze behandeling zie je onmiddellijk resultaat, rimpels zijn vermindert en de expressielijntjes ontspannen. Het lift en verstevigt zichtbaar de gelaatscontouren. Jouw huid wordt zacht, glad en straalt terug. Een echte aanrader!

Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee en de producten voor de thuisverzorging zijn  ook verkrijgbaar bij Pura Navita.

Prijs

  • Gelaatsverzorging - Lab Institute Cellular 3: 60 min - 75 euro
  • Huidanalyse: 10 euro


Reserveer uw behandeling