Gelaatsverzorging - Dermo Contrôle

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Verder uitleg over Anesi vindt je terug onder het tabblad producten.


Dermo Contrôle: diep reinigende behandeling

Ideaal voor de vette en de gemengde huiden. Hierbij wordt de overproductie van de talgklieren gecontroleerd en gereguleerd. Dit verfrist en zorgt voor een heldere huid.

Wat mag je verwachten?

Bij een eerste kennismaking wordt er een huidanalyse en intakegesprek gedaan, zodat de gelaatsbehandelingen en het advies op maat is van jouw huidtype en wensen.

We beginnen met een reiniging en dieptereiniging, gevolgd door een peeling om ervoor te zorgen dat je huid helemaal zuiver is. Onzuiverheden worden zorgvuldig verwijderd. Daarna wordt een alginaatmasker aangebracht. Wanneer dit verwijderd is, wordt als laatste stap nog een serum aangebracht in combinatie met een hydraterende emulsie. Als afsluiter krijg je nog een zalige gelaatsmassage.

Je huid is zorgvuldig gereinigd en voelt terug zuiver aan. Je straalt terug en voelt zich helemaal ontspannen.

Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee en de producten voor de thuisverzorging zijn ook verkrijgbaar bij Pura Navita.

Prijs

  • Gelaatsverzorging - Dermo Contrôle: 60 min - 65 euro
  • Huidanalyse: 10 euro

Reserveer uw behandeling