Gelaatsverzorging -  Expression Ritual

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Verder uitleg over Anesi vindt je terug onder het tabblad producten.


Expression Ritual: Specifieke verzorging van de oog- en lipcontouren

Deze behandeling is ideaal om de meest broze zondes van ons gelaat extra te verzorgen. Deze zones reageren snel en hevig op de minste aanval van bijvoorbeeld: vermoeidheid, zon of wind. Gevolg daarvan zijn: rimpels, blauwe kringen en wallen. Anesi beschikt over een zachte oog- en lipcontourenbehandeling om opnieuw een stralende blik te krijgen.

Wat mag je verwachten?

Bij een eerste kennismaking wordt er een huidanalyse en intakegesprek gedaan, zodat de gelaatsbehandelingen en het advies op maat is van jouw huidtype en wensen.

We beginnen met een reiniging en dieptereiniging, gevolgd door een peeling (een enzymatische peeling of een gommage) om ervoor te zorgen dat je huid helemaal zuiver is. Daarna breng ik het Expression Concentrate Serum aan, gevolgd door een zalige gelaatsmassage. Na de massage wordt het Expression masker aangebracht. Tenslotte breng ik nog het Eyelash Serum aan en de Expression Care Cream.

Na de behandeling zie je onmiddellijk resultaat van de expressielijntjes. Eveneens verlicht en ontlast het je oog- en lipcontouren. Je hebt opnieuw een stralende blik!

Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee en de producten voor de thuisverzorging zijn ook verkrijgbaar bij Pura Navita.

Bij deze behandeling worden er geen epilaties uitgevoerd.

Prijs

  • Gelaatsverzorging - Expression Ritual: 60 min - 62 euro
  • Huidanalyse: 10 euro

Reserveer uw behandeling