Gelaatsverzorging - Harmonie

Anesi Beauté

Anesi betekent: 'je comfortabel voelen' in het Grieks, en dat is exact wat dit gelaatsmerk uitstraalt. Anesi combineert wellness- en massagetechnieken met geavanceerde technologische formules voor een uniek ontspannend gevoel en zichtbare verbeteringen in de huid. Op deze manier wordt een gelaatsverzorging niet zomaar een verzorging maar een echte wellness-ervaring!

Verder uitleg over Anesi vindt je terug onder het tabblad producten.


Harmonie: herstel en kalmeren van de gevoelige, reactieve huid

Een verzorging die de gevoelige huid kalmeert en de roodheden verzacht. De huid herwint haar soepelheid en weerstand. Ideaal bij couperose, roodheid, een geïrriteerde of branderige huid.

Wat mag je verwachten?

Als je een gevoelige huid hebt, is dit de ideale verzorging.

Bij een eerste kennismaking wordt er een huidanalyse en intakegesprek gedaan, zodat de gelaatsbehandelingen en het advies op maat is van jouw huidtype en wensen.

We beginnen met een reiniging en dieptereiniging, gevolgd door een peeling (een enzymatische peeling of een gommage) om ervoor te zorgen dat je huid helemaal zuiver is. Daarna volgt een vliesmasker, gevolgd door een zalige gelaatsmassage. Na de massage wordt het masker aangebracht met een waaierpenseel, wat heel aangenaam is voor de huid. Vervolgens breng ik nog het serum aan. We sluiten af met een dag/nachtcrème.

Je gevoelige huid wordt gevoed en in balans gebracht. Je straalt en voelt je helemaal ontspannen.

Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee en de producten voor de thuisverzorging zijn ook verkrijgbaar bij Pura Navita.

Prijs

  • Gelaatsverzorging - Harmonie: 60 min - 60 euro
  • Huidanalyse: 10 euro

Reserveer uw behandeling