Heerlijke Voetverwennerij

Heb je last van droge, pijnlijke voeten of vermoeide voeten? Of wordt je gewoon graag verwend aan je voeten, dan is dit iets voor jou. Tijdens deze 45 minuten heerlijke voetverwennerij worden je voeten verwend met een voetbad, scrub en zalige voetmassage.

Genieten en ontspannen is de boodschap!

Voor wie is deze heerlijke voetverwennerij geschikt?

De voetmassage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong.

Een voetbad en voetmassage wordt afgeraden bij:

Bij personen met diabetes kan dit risico's met zich meebrengen. Met name bij wondjes aan uw voeten, wordt een voetbad en voetmassage afgeraden in verband met mogelijke uitbreiding of het ontstaan van een infectie.

Effecten van deze heerlijke voetverwennerij

Onze voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van ons lichaam, daarom is het ook noodzakelijk om er goed zorg voor te dragen. Van het voetbad en de scrub worden je voeten terug zacht en soepel. Door het warme water staan al uw poriën verder open en wordt de massageolie beter opgenomen. De voetmassage werkt in op het volledige lichaam, want door de voeten te masseren leg je ook contact met de rest van het lichaam. Een zalige ontspanning overvalt je. Door verschillende massagetechnieken toe te passen worden ook afvalstoffen afgevoerd en krijg je een betere doorbloeding.

Wat mag je verwachten van deze heerlijke voetverwennerij?

Bij een eerste bezoek maak ik altijd even tijd voor een kort gesprekje. Op die manier bereiden we ons voor op deze heerlijke voetverwennerij.

Het voetbad en de voetmassage vinden plaats in een aangename, ontspannende omgeving met gedempt licht en rustgevende achtergrondmuziek. U zit volledig ontspannen in de behandelingsstoel, waar u ten volle kan genieten van de massage.

Eerst maken we je voeten terug soepel en zacht door het voetbad en de scrub. Daarna onderga je een zalige voetmassage, waarbij je voeten uitgebreid gemasseerd worden met verschillende massagetechnieken en bepaalde drukpunten behandeld worden. Voor de voetmassage gebruik ik een massageolie waar ik een etherische olie aan toevoeg. De etherische olie pas ik aan aan de behoefte van de voeten.

Tips & advies

  • Draag gemakkelijke kledij ( voeten en onderbenen worden behandeld)
  • Het is aan te raden om veel water te drinken na de massage, dit bevordert het afvoeren van de afvalstoffen.

Prijs

Heerlijke voetverwennerij (incl. scrub, voetbad & massage): 45 min - 40 euro 

Reserveer uw behandeling