Warm Candle Massage

De Warm Candle massage is veel meer dan een massage.
Het is een echte reis van de zintuigen !
Verfijnde parfums, warmte van oliën, deze massage brengt uw lichaam in een staat van diepe ontspanning. Deze uitzonderlijke massage combineert de voordelen van een ontspannende massage met die van aromatherapie voor een unieke ervaring van totale loslaten.

Wat is een Warm Candle Massage?

Je kan kiezen uit 3 verschillende geurkaarsen:
Ananas/Mango: Zoet en fruitig parfum, waardoor een massage met deze kaars pure relaxatie is.
Kokosnoot: Deze kaars heeft de typische kokosgeur, ze werkt verzachtend, herstellend en voedend voor de huid.
Witte thee: Een aangenaam, fris en geraffineerd parfum. Een massage met deze kaars werkt stimulerend, verhoogt de concentratie en zorgt voor innerlijke rust. Deze kaars is het meest aangewezen als je van een neutrale geur verkiest en ook voor mannen.

De massagekaarsen zijn gemaakt van sheaboter. Dit smelt zachtjes in de hitte van de vlam. Wanneer de was op de juiste temperatuur is, giet ik deze voorzichtig over de te masseren gebieden. Dit vormt vervolgens een dunne film die de huid binnendringt en deze hydrateert terwijl ik masseer. De gebruikte karitéboter maakt deze massage bijzonder hydraterend.

Vanaf de eerste minuten betreedt u een moment van diepe ontspanning en welzijn.

Veel meer dan een massage

De Warm Candle Massage omhult je zintuigen om je volledig onder te dompelen in de ervaring van loslaten. Gedempte verlichting, zachte achtergrondmuziek en de weldadige warmte van de oliën zorgen voor een diepe rust. Het elimineert je stress, spanningen en zorgen.

Gecombineerd met de heerlijke aroma's van kaarslicht en de hydraterende eigenschappen van karité-olie, is onze Warm Candle Massage de luxueuze en transformerende ervaring waar je naar hunkert.

De Warm Candle massage: een krachtige anti-stress en anti-pijn massage

Nog meer dan de ontspannende massage is de hot wax massage een krachtige anti-stress. Essentiële oliën die worden gebruikt, zoals lavendelolie, staan ​​bekend om hun anxiolytische eigenschappen.

Bovendien verlicht de warmte van de was die zachtjes op je lichaam wordt gegoten vrijwel onmiddellijk de gewrichtspijn en spierspanning. Het welzijn dat wordt gevoeld na een warm candle-massagesessie duurt meerdere dagen!

Tips en advies

  • Bij een massage moet de kledij uit - het ondergoed mag aangehouden worden, daarom graag gemakkelijke kledij.
  • U kan zich in alle discretie uitkleden in de daarvoor voorziene ruimte.
  • Het is aangeraden om veel water te drinken na de massage, dit bevordert het afvoeren van afvalstoffen.

Prijs

Warm Candle Massage - volledige lichaamsmassage: 75 min - 80 euro

Warm Candle Massage - achterkant lichaam: 45 min - 55 euro

Reserveer uw behandeling