Parafangopakking

De krachten van de AARDE en de ZEE gecombineerd met de nieuwste werkstoffen zorgen voor een totaal natuurlijke, eenvoudige en effectieve behandeling voor het verlies van centimeters en een verbetering van het figuur en de huid.

De remineraliserende werking van warme Parafango (paraffine met "seamud") stimuleren de lymfe in ons lichaam om de giftige stoffen uit ons lichaam te verwijderen. Door de techniek van de pakking wordt de huid samengedrukt en het verslapte en bobbelige weefsel steviger gemaakt. Het is aan te bevelen om na de behandeling veel water te drinken om de lymfe te activeren. Dit levert nog meer verlies van centimeters op.

Deze nieuwe behandeling geeft u de mogelijkheid om daar te behandelen waar het noodzakelijk is. De pakking maakt verslapte billen, benen en armen steviger, de buik platter en geeft het figuur een beter contour. De parafango is gemaakt om centimeters te verliezen, eerder dan kilo's. De meeste klanten voelen zich slanker en hebben een stevigere huid. De "sea-mud" met paraffine heeft een hydraterende werking en verbetert de tonus van de huid. Een totale verbetering van het contour of bij klanten met striae.

Cellulitis is een veel voorkomend probleem. De cellulitis ligt opgeslagen in de huid welke vocht vasthoudt en belemmert de afvoer naar de lymfe, dit is het natuurlijke systeem van het lichaam. De actieve werkstoffen in de ampullen zoals Carnitine ( een aminozuur) Gingko, Biloba, Guarana Extract gecombineerd met de warmte van Parafango werken in synergie om het vet te verminderen. Er zijn prachtige resultaten bij deze cellulitis behandeling.

Hoe werkt het?

Een parafongopakking bestaat uit zeemodder die na het aanbrengen van een actief serum warm op de huid wordt aangebracht. Vervolgens wordt het lichaam omwikkeld met folie om de druk op de lymfe te verhogen. Daarna wordt het lichaam gedurende 20 minuten lekker warm toegedekt, zodat de warmte de werking van de fango zal verhogen.

De opgesteven pakking is makkelijk te verwijderen en laat geen resten achter, zodat het gebruik van een douche niet noodzakelijk is.

Op deze manier kunnen de actieve ingrediënten langer inwerken op de huid. De behandeling wordt afgesloten met een korte massage met een meerfasige crème met thermisch effect. Deze crème bevat o.a. elastine en collageen die de huid steviger en elastischer maakt.

Voor wie is een Parafangopakking geschikt?

Voor mensen die behoefte hebben aan ontspanning, zware benen, slechte circulatie…
Of is de huid verslapt of begint de cellulitis toe te slaan?

Regelmatige parafango pakkingen kunnen al deze problemen aanpakken.

Gebruik je deze behandeling voor je verslapte huid of cellulitis aan te pakken, dan wordt een optimaal resultaat bereikt door dit te combineren met massage of powerplate-oefeningen.

Uw behandeling wordt op maat samengesteld.

Prijs

  • Benen + billen: 45 min - 50 euro

10 behandelingen + thuisverzorgingsproducten: 500 euro

  • Buik + heupen: 45min - 50 euro

10 behandelingen + thuisverzorgingsproducten: 500€

  • Dijen + heupen + buik: 60min - 60 euro

10 behandelingen + thuisverzorgingsproducten: 600€

  • Armen: 30 min - 35 euro

10 behandelingen + thuisverzorgingsproducten: 350€

Andere combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk!
Wenst u hier meer informatie over? Neem gerust contact op.

Reserveer uw behandeling